Allerdybest Nede

Vinterfilm 2018

Allerdybest Nede var min første rigtige kortfilm, hvor vi selv har stået for alt. Manuskript, Kostumer, Rekvisitter, Location osv.

Vi fik til opgave at lave en fortolkning af en anden kendt historie eller film.

Efter lidt debat valgte vi det klassiske fortælling Alice I Eventyrland af Lewis Carrol.

Vi viste at vi skulle lave en morderne version af historien og unge som vi er valgte vi hurtigt at den skulle have noget med rusmidler at gøre.

Vi valgte at filmen skulle foregå på en natklub, som er ¨Eventyrlandet¨ og Alice er en dreng der hedder Alex. Kaninen skulle være en pige som logger ham ned i eventyrlandet.

Den Gale Hattemager skulle være en mand med masser bling, dyre ure og mange ringe. Han skulle forstille at være på vej til succes. Så han snyder altid i poker så han vinder ofte.

Kålormen skulle være en meget tilbagelænet stor mand der har succes. Han sidder i V.I.Pen med en dame hængene op ad ham.

Hjerterdame skulle være den pige der for alle drengene på krogen.

Det største problem var at finde location, vi skulle bruge en hel natklub. Men heldige vi var at Tom fandt et sted som hedder Børnekulturhuset Basement, som vi kunne leje i 4 dage. Så allerede nu var programmet virkelig stramt. Vi skulle skyde 2/3 af filmen på 4 dage.
Vi fik heldigvis meget hjælp af de andre linjer.